O nama

Verbena handmades brend nastao je iz ljubavi prema oblikovanju metala i želje za stvaranjem nakita unikatnog dizajna. Tematski komadi su inspirirani biljnim svijetom i teksturama koje nalazimo u prirodi, dok je forma pojednostavljena evocirajući povijesne uzore. Nakit je u potpunosti ručne izrade u kombinacijama srebra, mjedi, bakra, cinka i čelika. Svaki pojedini komad nakita neponovljiv je jer nastaje kao rezultat umjetničkog principa oblikovanja mehaničke, kemijske i toplinske obrade metala.

Vizualna umjetnica Viktorija Križanović stoji iza dizajna, izvedbe, fotografija i koncepta brenda. Diplomirala je 2017. godine na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, na grafičkom modulu odsjeka za vizualnu i medijsku umjetnost. 2017. studijski je boravila na Akademiji umjetnosti i dizajna u Bratislavi pri studiju Slobodnog grafičkog izražavanja. Aktivno izlaže na samostalnim i skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu. Od 2017. godine na Akademiji za umjetnost i kulturu obavlja dužnosti vanjskog suradnika. Članica je HDLU-a Osijek. Živi i radi u Osijeku.

Način plaćanja i dostava

Uplata direktno na naš bankovni račun. Koristite identifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj.
Vaša narudžba biti će isporučena kada sredstva budu vidljiva na našem računu.

Dostava besplatna. Ukoliko želite dostavu Tiskom, molimo da prilikom plaćanja u napomenu ostavite šifru odredišnog Tiska.
Ukoliko nije navedeno drugačije, pošiljke šaljemo uslugom Mail Boxes etc. Slanje unutar 1-4 radna dana (nakon uplate).
Slanje unutar Hrvatske. U slučaju slanja van Hrvatske kupnju obaviti OVDJE.

info

OIB: 9 8 0 2 4 6 8 1 9 5 1

Adresa: Belišćanska 27, 31000 Osijek

Tel: +385 91 895 4615

Mail: info@verbena-handmades.com

~ Radi odsutnosti iz radionice sve narudžbe prispjele od 20.6. bit će isporučene od 26.6. Zahvaljujem na razumijevanju!